Huidverbeterende gelaatsverzorging

Bij jouw eerste bezoek raad ik aan om onze Natural Skin behandeling te boeken. Daarin zit een complete huidanalyse, met het LightSkin huidanalyse toestel. Dit toestel meet verschillende huidproblemen op in amper 20 seconden!

Ik heb gekozen om exclusief te werken met Germaine de Capuccini, want voor elk huidprobleem bieden ze een oplossing. Germaine de Capuccini heeft als één van de enige de 3 kwaliteitsnormen gehaald. ISO-,ECO, - en Pharmacienorm. De producten zijn vrij van dierenproeven én volledig op basis van plantaardige ingrediënten.

Tevens bied ik ook enkele extra’s aan tijdens de verzorging. Zo kunnen we streven naar een stralend, glanzende huid.

  • Efficy/ DTI 
  • Led Masker
  • Dermatech pen (microneedling)

Bij elke gelaatsverzorging (met uitzondering Purexpert) wordt standaard DTI toestel gebruikt.

Klik hier om meer te lezen over de verschillende apparaten.

Na elke gelaatsverzorging krijg je ook advies over hoe je best jouw huid thuis verder verzorgt. Het is zeer belangrijk dat je thuis ook de nodige aandacht aan jouw huid schenkt om zo tot een optimaal resultaat te bekomen. Want zeg nu zelf, dat verdien je toch?


Boek je Natural Skin behandeling en ik maak je graag wegwijs tijdens onze eerste afspraak.

 

NATURAL SKIN BEHANDELING

Natural Skin                                      120 minuten - € 115,00

Huidanalyse met Lightskin huidanalyse toestel (+-30 min), gevolgd door een gelaatsbehandeling volledig afgestemd op de noden van jouw huid. 

Opgelet: Indien mogelijk, graag reeds uw huid 2 uur van te voren te reinigen om de natuurlijke lipide van uw huid te kunnen analyseren. Indien dit niet mogelijk is, staat hier reiniging klaar.

 

CLASSICS

Royal Jelly                                        60 minuten - € 70,00

Een zeer voedende verzorging op basis van koninginnengelei. Geschikt voor de huid die last heeft van externe agressies. Deze behandeling creëert opnieuw comfort en zachtheid.

Purexpert                                          60 minuten - € 70,00

Een verzorging die openstaande poriën, onzuiverheden en acné aanpakt. (Deze behandelingen combineren we niet met DTI) 
 

EXPERTS

Timexpert White                              60 minuten - € 90,00 

Een geavanceerde technologie voor de behandeling van vlekjes en hyperpigmentatie. Aan te raden in een kuur van 4 sessies voor een optimaal resultaat. 

Excel Therapy O²                            60 minuten - € 95,00 

Een behandelingslijn die de huid beschermt tegen stress veroorzakende milieuomstandigheden en de veroudering vertraagt. Preventieve anti-aging behandeling. 

Hydracure                                        60 minuten - € 80,00 

Een intense hydratatie om de huid te beschermen tegen uitdroging. Vanaf de eerste behandeling levert Hydracure een bijdrage aan het herstel van het hydratatieniveau. Het is misschien wel de belangrijkste lijn naar opbouw andere behandelingen.

Timexpert C+ (A.G.E.)                    60 minuten - € 80,00 

Vitamine C is de anti-aging vitamine bij uitstek! De behandeling zorgt ervoor dat de huid terug straalt en glanst door eventuele oorzaken als stress, slaapgebrek, voeding en tabak. Als diepgaande revitaliserende behandeling is een kuur van 4 sessies aan te raden. 

Timexpert Rides                             70 minuten - € 105,00

Timexpert Rides is een anti-rimpel expert die zich focust op het verminderen van de dynamische en statische rimpels. Het is ook een ideale aanvulling op behandelingen met botox-injecties, zo blijven de effecten langer zichtbaar. 

Timexpert Rides EYES                 40 minuten - € 50,00 

Ideale aanvulling op een gelaatsverzorging, in het bijzonder op de EXPERT gelaatsverzorgingen. Indien je deze behandeling boekt met een andere gelaatsverzorging is er een meerprijs van € 20,00 i.p.v. € 50,00.

Timexpert SRNS                            60 minuten - € 95,00 

Een nieuwe manier om de veroudering van de huid te vertragen. De huid herleeft, is energiek en voelt zacht en comfortabel aan. Ouderdomstekenen en vermoeidheid vervagen.

Timexpert Lift(IN)                          75 minuten - € 110,00

Benadert cosmetische lifting op een nieuwe manier, met als doel een veilige en pijnloze manier nieuwe vorm te creëren, de huid opnieuw op te spannen en de vorm van de gelaatscontour te herstellen. 
 

DERMOCOSMETICA

B-Calm                                          45 minuten - € 80,00

Een behandeling om de meest kwetsbare huidtypen te begrijpen. B-Calm biedt verzorging aan de gevoelige/intolerante huid tegen de aantasting van de 'beschermende mantel' waaronder deze huidtypen hebben te lijden. 
 

APPARATEN

Radio Frequentie                           60 minuten - € 105,00

Toepassing in kuur van 6-8 sessies. Innovatief concept met dynamische controle, lage spanning en hoge efficiëntie. Het programma wordt persoonlijk afgestemd op de klant. 
  
Led-Xpert                                        40 minuten - € 80,00

Het doel is om de natuurlijke processen van de huid te herstellen, repareren en optimaliseren. Na1 behandeling heb je reeds een flash effect.  

Lightskin huidanalyse                    30 minuten -  GRATIS

Een complete huidanalyse, op basis van deze resultaten kunnen we samen werken op huidverbetering. Je krijgt vrijblijvend productadvies en een eventueel thuisplan wordt opgemaakt.

Vaste klanten krijgen elke 3 maanden een nieuwe huidanalyse, om zo te bekijken wat de noden zijn van je huid op dat moment.